• 40 05 40 07

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Vil du snakke med Kim om dine muligheter for BPA?

Du kan avtale en tid for en uforpliktende samtale med Kim eller ringe han direkte på telefon 92 80 63 53

Avtal et møte

Møt vår BPA-rådgiver Kim

Ella (3) var helt frisk frem til de siste minuttene av fødselen. Komplikasjoner de siste minuttene førte til at Ella fikk Cerebral Parese. Ella kan ikke stå, gå eller sitte selv. Hun har heller ikke talespråk og blir matet gjennom en knapp. Ella er også ett av få barn i Kristiansand med BPA. Pappa Kim er rådgiver i Mio BPA og forteller at han er overrasket over at ikke flere familier har BPA.

Mio BPA er hundre prosent norskeid og en privat helseaktør som tilbyr tjenester innen Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA). Med private BPA-tjenester kan du som forelder få avlastning i hverdagen, i tillegg til at barnet kan få delta mest mulig på lik linje som andre barn på egen alder.

«Vi ser at vi som foreldre ikke alltid strekker til med å være hennes armer og ben hele dagen. Hun blir mer en observatør enn en aktiv deltaker».

Kim forteller at BPA var nødvendig for at de som foreldre skulle få avlastning. «Hverdagen, med oss begge foreldre i jobb med både turnus og jobbreiser, hadde ikke vært mulig uten hjelp fra en BPA. Som foreldre ser vi på BPA som svært viktig for hennes kognitive utvikling, at hun får leke med ting og erfare verden mest mulig. Vi ønsker at hun skal utvikle seg best mulig ut ifra sitt utgangspunkt, og da er det viktig at hun mest mulig av tiden får kommunisere med Tobii-øyestyring og bruke hendene til lek».

«Takket være BPA kan vi stå i 100% jobb, gjennomføre daglige oppgaver i hjemmet og være mer sammen som familie».

Vil du snakke med Kim om dine muligheter for BPA?

Du kan avtale en tid for en uforpliktende samtale med Kim eller ringe han direkte på telefon 92 80 63 53

Avtal et møte

Her går Ella tur ved hjelp av gåhjelpemiddelet NF-walker