• 40 05 40 07

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Møt oss

Trenger du assistanse for å få hverdagskabalen til å gå opp? Ønsker du å finne ut om BPA er tingen for deg? Da kan du enkelt finne ledig tid for en uformell prat med en av våre erfarne BPA-rådgivere. Vi er tilgjengelig heldigitalt eller på telefon om du ønsker det.

Vi er her for deg

Vi hjelper deg med å komme i gang, slik at du får en hverdag med assistanse når du trenger det.

Arne Olav

Bor i Haugesund, sitter i rullestol selv og er arbeidsleder i egen ordning. Har god erfaring gjennom blant annet Norges Handikapforbund.

Kim

Bor i Kristiansand, er pappa til en liten jente med CP som har eget BPA-vedtak. Kim er arbeidsleder. Han er aktiv brukermedvirker.

Elin

Bor utenfor Oslo, mamma til ungdom med CP som har eget BPA-vedtak på dag og natt. Elin er arbeidsleder og tidligere leder av Handikappede barns foreldreforening nasjonalt

Håvard

Bor i Trondheim, pappa til en gutt med sjelden diagnose og utviklingshemning som har BPA-vedtak. Håvard er arbeidsleder og engasjert i interessepolitikk på mange plan.

Guri-Anne

Bor i Bergen og har 20 års erfaring som arbeidsleder i egen BPA-ordning. Hun har CP og har sittet i rullestol hele livet. Guri Anne er mamma til en datter på 16 år, og har lang erfaring med kombinasjonen BPA og familieliv. Er også aktiv i Norges Handikapforbund.

Karoline

Bor i Trondheim, mamma til en jente med CP som har eget BPA-vedtak. Karoline er alenemamma og engasjert som nestleder av organisasjonen Løvemammaene.