• 40 05 40 07

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Vil du være med meg å gjøre ramp? Er du leken og har godt humør?

Vi ønsker å bidra til å gjøre livet til mennesker bedre. Mio er en av Norges største omsorgsaktører og er landsdekkende innen BPA, hjemmehjelp, hjemmesykepleie og eldreomsorg. Mio er 100 prosent norskeid, med erfaring fra 2001.

 

– Jeg er en 9 år gammel gutt som søker flere assistenter! Jeg er som alle andre barn. Liker latter, lek og tull. Jeg trives aller best ute på tur eller i sandkassen, og jeg elsker all slags vær! Mamma sier at vi nå trenger flere gode hjelpere.

 

Humørsprederen i familien

-Vi er en familie på fem hvor minste mann på 9 år har Brukerstyrt Personlig Assistanse. Vi er nå på let etter flere dyktige mennesker som ønsker å være en del av vårt liv. Arbeidet består i å være med sønnen vår til alle døgnets tider. Du er hans armer, ben og hans stemme og du ivaretar hans helse. Samtidig så er en del av jobben å avlaste oss i hjemmet. Vår sønn har et utfordrende sykdomsbilde der en komplisert epilepsi preger hverdagen. Likevel er han humørsprederen i familien.

– Han går i fjerde klasse og du er med på skolen. Der har du ansvar for hans anfallssituasjon. Han har dyktige pedagoger som gir undervisning. Han har noe verbalt språk og trener på tegn og GRID. Det må du også lære deg.

 

Utvikle deg faglig

-Epilepsien preger hverdagen. Det er mye anfall og han er i lengre perioder mye på sykehus. Da er sykehuset din arbeidsplass og du er der sammen med oss foreldre. Observasjon, anfallshåndtering, pleie, lek og morro går hånd i hånd hjemme hos oss. Det er viktig at du klarer å tilpasse deg og at du ikke er redd for akutte situasjoner. Hverdagen er uforutsigbart, men er allikevel preget av rutiner.

-Selv om han er en god gutt som liker lek så trenger han at du er voksen. Du må forstå hans ønsker og behov. Han har en stimuli problematikk hvor den voksne må være i forkant. Hos oss vil du få mulighet til å utvikle deg faglig og du kan få ansvar for egne fagområder om det passer seg slik.

 

Takler hverdagsutfordringer

-Det vi liker best med alle assistentene er å få være sammen som familie. Du er med oss på ferier og ellers alt hva familien foretar seg. Jeg som mor er arbeidsleder for ordningen. Du arbeider tett sammen med oss og andre ansatte. Vi har ca 14 ansatte og vaktene er fordelt over hele døgnet.

-Nå trenger vi noen som kan arbeide i helger og i ferier, samt noen ettermiddager. Vi bor i Gjesdal kommune og har postnummer 4330 Ålgård. Vi har ledig fast stilling på 17% som passer perfekt for en student. Det innebærer også sommerjobb. Og vi har ledig en fast stilling på 55%.

 

Du synes det er spennende å arbeide med barn med spesielle behov, og er løsningsorientert i forhold til hverdagsutfordringer.

 

Vi tilbyr:

–        En meningsfylt jobb

–        Teoretisk og praktisk opplæring

–        Konkurransedyktig lønn

 

Nøkkelkvalifikasjoner vi ser etter. Du er/har:

–         Ærlig og til å stole på

–          Ansvarsbevisst og pliktoppfyllende

–          Initiativ rik og selvgående

–          Løsningsorientert og fleksibel

–          Gledesspreder

–          Førerkort og bil

–          Norsk flytende muntlig og skriftlig

–         Har helsefaglig bakgrunn

Send inn din CV og søknadsbrev til marte.hansen@mio.no eller ring 900 79 582

Du blir oppringt når du har søkt på jobben, da får du vite litt mer om hva jobben går ut på.

Søk her