• 40 05 40 07

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Har du BPA?

Vi har et brennende ønske om å kunne tilby deg Norges beste BPA ordning. Om du allerede har et BPA vedtak, er du alltid velkommen til å ta en prat med oss for å bli en del av Mio familien.

Å bytte til Mio BPA er veldig enkelt. Du varsler kommunen du bor i om at du ønsker å flytte BPA ordningen din til oss. Vi ordner det resten for deg.

 

Trygt

Ved å velge Mio BPA, velger du en helnorsk leverandør som skal tilby Norges beste BPA ordning for deg. Alle ansatte du har i din BPA ordning har rett på å bli med, og vi garanterer at alle ansatte får samme eller bedre betingelser hos oss.

 

Enkelt

Du er viktig for oss, og da skal vi finne løsninger som er enkle for deg å håndtere. Vi gir deg derfor individuell oppfølging tilpasset deg og din ordning. Våre BPA konsulenter er tilgjengelige og har god erfaring slik at det er enkelt for deg å ha BPA.

 

Tilpasset

Ingen BPA ordning er lik. Det betyr også at vi alltid må legge til rette for din hverdag og sikre at du eller den som er fungerende arbeidsleder er trygg i å drive BPA ordningen. Hva som er best for deg er det du som vet. Vår oppgave er å gi deg den assistansen du vil ha og trygge gode assistenter.

Bli en del av oss

Trygt

Vi har lang erfaring og er 100 prosent norskeid.

Vi bryr oss

Vi bryr oss og er her alltid for deg.

Tilpasset

Du får en skreddersydd BPA-ordning.

Tilgjengelig

Vi er her for deg og er tilgjengelig hele døgnet.