• 95 99 60 05

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Mio Solitun seniorpensjonat

Ønsker du å bo trygt og godt, og samtidig være en del av et hyggelig og sosialt fellesskap?

Seniorpensjonat kan være en bedre måte å bo på for deg. Her får du nylaget, velsmakende mat som gir både bedre helse og glede. Når du samtidig slipper å bekymre deg for renhold og får hjelp til praktiske oppgaver, blir hverdagen enklere. Dette gjør at du kan bo hjemme lenger.

Livsglede

Trygghet

Felleskap

Bo trygt og godt hjemme

På Mio Solitun seniorpensjonat kan du leve et selvstendig liv i egen leilighet samtidig som du kan ta del et hyggelig og sosialt fellesskap. Vårt mål og visjon er å være «et trygt og godt hjem for eldre». Vi har omsorgsfulle og hyggelige ansatte som er til stede for å gi deg den beste hverdagen. Vi er der for deg hvis du ønsker hjelp til praktisk ting som å ringe drosje, eller bare ønsker en god klem og noen å snakke med. Vi ønsker at stedet skal gi deg en trygg selvstendighet som gir mulighet til å bo hjemme lenger.

 

Alt er inkludert

Her leier du og bor i egen leilighet som du kan innrede slik du vil. Inkludert i leien er full pensjon med hjemmelaget mat og vask av leiligheten. I tillegg får du et godt fellesskap, og selvfølgelig fri bruk av fellesområder og fellesressurser som treningsrom, felles stuer, boksamlinger og andre ting. Frisørsalong og fotpleie er også på huset. I storstuen kan du nyte en kopp kaffe mens du leser dagens aviser eller en god bok fra biblioteket. Her samles også beboerne for dele gode samtaler og hyggelig samvær. Rundt boligen er det en stor hage der du kan slappe av og nyte synet av flotte blomster uten å måtte tenke på vedlikehold.

 

Beliggenhet

Boligene ligger i pene omgivelser på Ørejordet like ved Melløsparken og Melløs stadion i Moss. Med kort vei til bussholdeplass kan du enkelt ta deg en bytur eller dra på besøk til nære og kjente.