• 22 50 60 60

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Om oss

Mio gruppen er 100 prosent norskeid og består av selskapene Mio omsorg, Mio BPA og Mio bolig. Sammen er vi en av Norges største leverandør av hjemmesykepleie, hjemmehjelp og brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til unge seniorer, eldre og personer med funksjonsnedsettelser. Vi har også et hyggelig seniorpensjonat i Moss.

 

Et bedre liv

Mio har som mål å levere Norges beste BPA- og omsorgstjeneste. Vår misjon er å gi unge seniorer, eldre og personer med funksjonsnedsettelser frihet til å leve det livet de selv vil.

Vårt største ønske er å bidra til å gi mennesker et bedre liv.

Navnet vårt

Mio er selve merkevaren som alle våre tjenesteområder går inn under. Hvert tjenesteområde har sitt eget navn og logo, og heter Mio BPA, Mio omsorg og Mio bolig.

Mio er italiensk og betyr min.

Navnet symboliserer at hvert menneske er unikt, og har ulike ønsker og behov. For oss er det viktig at eldre og personer med funksjonsnedsettelser selv bestemmer hvordan tjenesten skal være.

 

Vi er til stede i store deler av Norge

Våre 2000 medarbeidere leverer tjenester både til private kunder og på vegne av det offentlige. Vårt hovedkontor er i Oslo, men vi har lokalkontor i alle de store byene i Norge. Mio omsorg er godkjent som leverandør av fritt brukervalg for praktisk bistand i Drammen, Ullensaker, Kristiansand, Arendal og Bergen kommune. For BPA er vi godkjent som leverandør i over 100 kommuner.

 

Kvalitetsstempel

Vi har stort fokus på kvalitet og er sertifisert innen ISO 9001. Dette er verdens mest anerkjent standard for kvalitetsstyring. Denne sertifiseringen innebærer at alle våre avdelinger og ansatte må imøtekomme strenge krav til kvalitet, kontinuerlig forbedring og kundetilfredshet. Det vil i praksis si at alle våre kunder får en riktig, sikker og trygg tjeneste.

 

Fokus på miljø

Omsorg for vårt miljø er viktig for oss. Mio er derfor sertifisert innen den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. Dette beviser at vi har etablert en praksis for styring av Mios påvirkning på ytre miljø. Våre kunder kan derfor være trygge på at vi kontinuerlig arbeider med å forbedre våre arbeidsmåter for å minimere vår negative innvirkning på miljøet.

Vi vil gjerne prate med deg :)

Kontakt oss på telefon, mail, chat eller send en melding.

22 50 60 60

kontakt@mio.no

Kontakt

Ved å trykke 'send meldingen' bekrefter du at du har lest og godtar personvernerklæringen