• 45 05 45 05

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Andre tjenester

Vi er der for deg uansett hva du trenger hjelp til. For oss er det ingen oppgave som er for liten eller for stor. Under finner du noen eksempler på hva vi kan hjelpe deg med.

Praktisk hjelp i hjemmet

Vi kan hjelpe deg med praktiske oppgaver i hjemmet som ikke er så lette å gjøre selv lenger. Vi kan også hjelpe deg husarbeid som du rett og slett bare ikke har lyst til å gjøre selv lenger. Renhold og hjelp i hagen er typiske oppgaver som vi hjelper mange unge seniorer og eldre med. Vi kan også skifte på sengen, kaste søppel eller rydde.

 

Personlig stell

Vi vet at personlig pleie og hygiene er viktig for deg. Vi hjelper deg gjerne med å dusje, ta på klær eller til å komme opp av sengen.

 

Handle mat

Vi handler gjerne mat for deg eller følger deg til butikken slik at vi kan handle sammen.

 

Matlaging og samspising

Et godt kosthold og god mat er viktig for alle. Vi lager gjerne middag til deg for én eller flere dager, og spiser gjerne sammen med deg hvis du ønsker det. Hvis du skal ha besøk kan vi hjelpe deg med å lage smakfull mat til både deg og dine gjester.

Følgetjenester

Det er ikke alltid så lett å komme seg fra A til B. Vi har egne Mio biler og kan få deg dit du vil, når du vil. Vi kan for eksempel følge deg til lege, frisør eller til matbutikken. Vi blir gjerne med deg inn hvis du ønsker det.

 

Sosial samvær og hygge

Det er ingen selvfølge at alle mennesker har familie eller venner rundt seg. Vi er opptatt av gode samtaler og opplevelser sammen med deg. Vi kan for eksempel ta en tur på museum eller drikke kaffe hjemme hos deg. Det er alltid du som er i fokus når vi er sammen med deg.

 

Aktiviteter utendørs

Vi går gjerne en tur sammen med deg i naturen eller til byen.

Avlastning for pårørende

Vi bistår gjerne deg som pårørende. Det er godt å vite at mor eller far har det bra når du ikke kan være til stede. Det kan for eksempel være at du skal på ferie og er borte en periode, eller kanskje du bor langt unna? I perioder kan det være at tiden bare ikke strekker til, og du trenger hjelp til å se at de har det bra.