• 40 05 40 07

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Hvordan få BPA av oss?

Dine ønsker er viktig for oss. Småting som andre tar for gitt. Å høre hvordan du har det og hva som er viktig for deg. Vi er her alltid for deg.

Vi kan hjelpe deg med å få BPA

Søknad

Vi kan hjelpe deg med å skrive søknad.

Assistenter

Sammen finner vi assistenter til deg.

Opplæring

Du og dine assistenter får god opplæring.

Oppstart

Du er klar for ditt nye og bedre liv med BPA.

Hjelper deg med å skrive søknad

Noe av det vanskeligste en gjør, er å sette ord på egne behov. Derfor er vi flinke på å høre din historie, lytte og hjelpe deg i å skrive din søknad om BPA. Våre erfarne rådgivere gjør denne jobben enkel for deg. Vi er opptatt av å få frem dine behov og ønsker, på en slik måte at søknaden går gjennom og du får det BPA-vedtaket du trenger.

Det kan være du har et lite behov eller stort. Vi har erfaring fra de minste vedtak til de som er hele døgnet. Spør oss gjerne, vi er her for deg.

 

Assistenter som passer deg

I din BPA ordning, er det du som velger og bestemmer hvem som som skal assistere deg når du trenger det. Du er med på prosessen hele vegen, fra utlysning til tilsetting. I det gjelder det også å finne de rette personene, som du matcher med og som bidrar til din likestilling.

 

God opplæring

Noen ganger får du høre at det er krevende å administrere en BPA-ordning. Vår erfaring er motsatt, det er i grunn veldig enkelt, med god opplæring. Tilpasset deg. Vi er forpliktet til å gi rett opplæring til deg, uansett nedsatt funksjonsevne. For oss er det viktig at du er trygg i rollen som arbeidsleder og at du har et lag med deg.  Vår opplæring skal sikre deg Norges beste BPA-ordning.

Frihet til å kunne leve slik du vil

BPA er verktøyet for at du skal kunne delta på lik linje med alle andre.  Som alle andre, uten å måtte være styrt av regler du ikke selv kan kontrollere. Din assistanse er der når du ønsker det.