Mio Gruppen lanserer fordelportal for ansatte
Mio gruppen lanserer en egen fordelsportal for ansatte.

 

Her kommer en nyhet som vi tror vil gjøre deg glad! I dag lanserer vi en helt egen fordelsportal for deg som er ansatt i Mio Gruppen, Mio BPA, Mio Omsorg og Mio Bolig. Det er litt som å ha en hemmelig dør til en verden av rabatter og spesialtilbud. Om du noen gang har lurt på hvordan det føles å være VIP, så har du muligheten her.

Her får du som ansatt i Mio rabatter og tilbud på alt fra gipsplater til badeender. Jepp – badeender, også. Og du finner rabatter på sko, treningstøy, sminke, mobiltelefoner, drivstoff, hvitevarer, hotellovernattinger, byggevarer, boligalarm, sportsutstyr – og mye, mye mer!

Tjenesten er gratis, og det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på og bla gjennom alle tilbudene som venter på deg. Du vil også finne spesialtilbud som er eksklusivt for Mio-ansatte. Hva med en langhelg i København – eller i nær sagt hvilken som helst storby i Europa – til redusert pris, sammen med din utkårede? Eller en stor pizza med ekstra alt – for de av oss som heller foretrekker å tilbringe helgen hjemme i sofaen foran TV’en?

Gå inn på portalen og sjekk ut de fantastiske tilbudene som venter på deg. Vi lover, du vil ikke angre på at du tok turen innom. Sjekk eposten din for mer informasjon.