• 40 05 40 07

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Jobbe som assistent hos Mio BPA

Gjennom brukerstyrt personlig assistanse (BPA) gir vi en større mulighet til å leve et mer normalt og selvstendig liv, og arbeidsleder kan selv avgjøre hva vi den ønsker assistansen til.

Søk her med en åpen søknad!

 

Liker du å jobbe med mennesker, og synes det er givende å arbeide en-til-en med din arbeidsleder? Da er BPA en jobb du burde prøve!

»Det som er kjekt med å jobbe som BPA er at jeg får være med på ting som jeg ikke kunne vært med på uten denne jobben, og at min arbeidsleder ikke kunne gjort dette uten at jeg hadde hatt denne jobben.»
– Alexander, BPA-assistent

Som assistent kan du være med på mange forskjellige oppgaver! Alle arbeidsledere er forskjellige, og alle har ulike behov og ulike ønsker for hvordan vi ønsker å leve sitt liv. BPA-ordningen til et barn kan være helt ulikt hvordan BPA-ordningen er til et annet barn – på samme måte er det for BPA-ordningen til voksne, vi er alle ulike på hver vår måte.

Søk her med en åpen søknad!

Ønsker du å jobbe i Mio BPA?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, send oss gjerne en åpen søknad. Du vil da bli registrert i vårt system, og vi tar kontakt med deg dersom det skulle dukke opp en ledig stilling som passer din søknad.

Søk her med en åpen søknad!