Kjernen i BPA er brukerstyring og kjernen i brukerstyringen er arbeidslederrollen. Du som er arbeidsleder/medarbeidsleder er ordningens nærmeste leder, og det er viktig at du er trygg og god leder.

Mio har som mål at du skal lykkes i din rolle som arbeidsleder, og for å lykkes med dette har vi i Mio BPA satt opp obligatoriske e. Læringskurs og workshops. Enten du er ny, eller erfaren vil du få de rette verktøyene du trenger. Du vil få ny kunnskap/ påfyll eller om du ønsker å oppdatere deg på viktige tema, lovverk og innføring i ulike systemer som brukes i Mio BPA.

Ny hos oss i Mio BPA er det obligatorisk å gjennomføre kursene selv om du er erfaren arbeidsleder/medarbeidsleder, fordi Mio BPA er kommunens forlengende arm, og vi har et ansvar å sørge for at du har de rette verktøyene.

Under vil du finne link til Mio skolen og til ulike workshoper- hva med å begynne å forberede deg og dine assistenter på påske og sommeren. Se ferieplanlegging og andre kurs datoer under. På din arbeidslederside vil du finne kurskalenderen som blir oppdatert gjennom året.

Vi ser frem til din deltagelse og lykke til! 😊

 

Ferieplanlegging- Temacafe

 

 

Februar har vi følgende workshopper, har du deltatt før, men ønsker påfyll? Du er velkommen 😊

Tamigo og arbeidstidsbestemmelser:

 

 

Arbeidsleder/medarbeidsleder rollen og Mio BPA sin rolle. Vi prater om det å ha assistenter i hjemmet, HMS m.m

 

 

Kommunikasjon, arbeidsmiljø og etikk.

 

 

Mio skolen, obligatoriske e-læringskurs

Du har din egen Arbeidslederside/ medarbeidsleder linken finner du på forsiden av Tamgio. (kommer du ikke inn gi beskjed til din BPA-koordinator) E-læringskursene kan du begynne på og gjennomføre i ditt tempo.