• 45 05 45 05

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Hvorfor få hjelp fra oss?

Vi ønsker å gi deg et bedre liv og er her alltid for deg. Med hjelp fra oss kan du bo hjemme lengst mulig og gjøre de tingene du liker best. Du fortjener denne frihet til å kunne leve slik du vil.

Slik gir vi deg den beste tjenesten

Vi bryr oss

Vi er her alltid for deg og har god tid til å hjelpe deg.

Skreddersøm

Vi tilpasser tjenesten etter dine ønsker og behov.

Trygghet

Du får en fast hjemmehjelper og vi kommer til avtalt tid.

Tilgjengelighet

Du får fast kontaktperson og vi er alltid tilgjengelig for deg.

Høy kvalitet

Våre ansatte har lang erfaring og høy kompetanse.

Du bestemmer

Hos oss er det du som er i sentrum og bestemmer hvordan du vil ha det. Vi er nære og tilstede slik at vi forstår dine behov. Vårt engasjement og vår kompetanse gjør at vi alltid kan være her for deg uansett hva det gjelder.

 

Fast person til fast tid

Det gir trygghet å vite hvem som kommer hjem til deg. Du får derfor besøk av den samme dyktige og hyggelige hjemmehjelperen hver gang. Du bestemmer selv når du vil ha besøk av oss.

 

Vi er tilgjengelige

Du får en fast kontaktperson slik at det er enkelt å komme i kontakt med oss når du ønsker det. Vi er her for deg når du trenger og det og har tid til å hjelpe deg også på kort varsel.

 

Lang erfaring og høy kvalitet

Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring. Det er viktig for oss å ha tid til den gode samtalen, samtidig som du kan være sikker på at vi følger nøye med på din helsetilstand.

Er det din første gang?

Kanskje det er første gang du får hjelp fra et selskap som oss? Å få noen hjem til seg for å hjelpe til med hverdagslige gjøremål, kan være noe du vegrer deg for. Selv om du ser at du trenger hjelp til små eller store oppgaver. Det kan også bare være at du ikke ønsker å gjøre det selv lenger eller vil ha litt selskap. Vi skjønner at dette kan være nytt for deg og vi ønsker derfor å være der for deg hele veien. Du bestemmer selv hva du vil ha hjelp til og når du vil ha hjelp. Vi tilpasser oss deg.