• 40 05 40 07

Hold inn CTRL-knappen (CMD ⌘ på mac). Trykk samtidig på + for å for å forstørre siden, eller - for å forminske siden.

Skal vi ta en kaffe?

BPA setter deg og dine behov i fokus, og skal kompensere for funksjonsnedsettelsen din slik at du kan delta i samfunnet på lik linje med den øvrige befolkningen. Lurer du på hvordan BPA virker, eller om BPA kan være noe for deg? Eller har du allerede BPA, men er nysgjerrig på hva andre leverandører har å tilby? Ta en kaffe med oss, så skal vi fortelle deg det.

 

Du treffer oss på Espresso House på Ski Storsenter 8. november, og på Kaffebar’n på Kolbotn 9. november. Begge dager fra kl 10 til kl 18.

 

Hva kan du forvente å få ut av det? I alle fall en god prat, en kopp kaffe og kanskje også en ny begynnelse.

 

Hva er BPA?

Formålet med BPA er å gi deg større frihet og mulighet til selv å styre din egen hverdag og leve det livet du vil ha. Med Mios BPA blir livet enklere og mer forutsigbart, og du kan i større grad ta rollen som bidragsyter – i familien, blant venner, på jobben og i samfunnet ellers. Du bestemmer hvem som skal assistere deg, hva assistentene skal gjøre, og hvor, når og hvordan assistansen skal utføres. Vår oppgave er å ordne resten.

Nysgjerrig – eller søkeklar?
Er du i tvil om du har krav på tjenesten eller lurer du på hvordan søknadsprosessen foregår? Kanskje vil du søke om BPA? En god BPA-søknad øker sjansene for å få en realistisk behovsvurdering og dermed et riktig vedtak. Vi kjenner prosessen godt og har hjulpet hundrevis av mennesker med å få gode BPA-vedtak. Mios rådgivere er selv erfarne BPA-arbeidsledere, og kan gi råd og tips om hvordan du kan søke, skape og drifte en god BPA-ordning.

 

Har du allerede BPA, men er klar for å prøve en annen leverandør?

Noen BPA-leverandører er mest opptatt av seg og sitt, og er lite villige til å sjekke ut om det de er mest opptatt av også er forenlig med dine ønsker og behov. Kanskje er det på tide å undersøke hva andre BPA-leverandører kan tilby?

Savner du enkle systemer, å få raskt kontakt, at leverandøren er tilgjengelig for deg? Skulle du ønske at assistentrekrutteringen gikk raskere og mer smertefritt? Ønsker du mer og bedre arbeidslederopplæring – eller tettere oppfølging fra din personlige BPA-koordinator? Føler du behov for å diskutere BPA med noen som selv har BPA-erfaring og som vet hvordan det er og hvordan du har det?

 

Vi spanderer kaffen

BPA-rådgiver Arne Olav i Mio BPA har ledet sin egen BPA-ordning siden 2016. Han vil være å treffe på Espresso House på Ski Storsenter 8. november, og på Kaffebar’n på Kolbotn 9. november, begge dager fra kl 10 til kl 18. Du kjenner ham igjen på Mio-jakken. Dette er helt uforpliktende og krever ingen påmelding – det er bare å møte opp. Vi gleder oss til å se deg.

 

 

Det er ofte lettere å snakke når man treffes ansikt til ansikt. 

Arne Olav (52) har vært rullestolbruker i over 30 år. Etter et fall i tyveårene ble han lam og som følge av dette har han også fått tilleggsdiagnoser. For Arne Olav ble BPA starten på et mye mer selvstendig liv der han kunne stå i 100% jobb. Arne Olav er rådgiver i Mio BPA, og nå kan han være en like aktiv og tilstedeværende pappa som alle andre.

Ta kontakt med Arne Olav:
Telefon: 900 43 737
E-post: arne.olav@mio.no