Jeg husker jeg var redd for at jeg ikke skulle få respirator. Men det fikk jeg, og med det assistenter. I dag er jeg helt lam, og skriver og snakker med øynene. Jeg merker at jeg blir dårligere, for eksempel har jeg tørre øyne. Men JEG VIL LEVE! Jeg er for nysgjerrig for å dø enda.

Jeg vil følge utviklingen til barna, og være sammen med mannen min og venner. Jeg trenger hjelp til alt. Men med BPA er mye mulig. Ukens prosjekt er å gjøre balkongen min grønn. Jeg vil ha tomatplante, jordbær, gressløk, paprika, agurk og blomster. Kanskje jeg finner noe annet på hagesenteret.

Jeg tar med meg assistenter og går.

 

Kjersti på hagesenter med tobii for kommunikasjon
Kjersti har med seg assistenter og tar turen innom hagesenteret, som alle andre. (foto: Bente Svebak)

 

Kjærlighetsfrukt
I tillegg til de plantene jeg hadde planlagt, fant jeg en til, nemlig kjærlighetsfrukt.

 

Planene vel framme på verandaen
Hjemme igjen, på balkongen fant plantene sin rette plass og får lys fra blå himmel (foto Nora Moland)